Sütçüler Devlet Hastanesi 29 Ekim’de Açılıyor

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Sütçüler Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti Kepez T…

Sütçüler Devlet Hastanesi 29 Ekim’de Açılıyor

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Sütçüler Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti Kepez Teşkilatı’nın milletvekillerini tanıtan 30 aracıyla mahallede konvoy yapan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, işyerine konuk oldu, vatandaşlarla sohbet etti. Ziyarette, vatandaşlardan destek isteyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz yerel seçimlerde diğer partililerin Sütçüler’deki devlet hastanesinin yapılmayacağına dair söylemlerini hatırlatarak, “29 Ekim 2015 günü hastane hizmete açılıyor. Allah hayırlı uğurlu etsin. Birileri konuşur, AK Parti yapar. Şimdi hep beraber daha iyi hizmetler yapmak, Kepez’i daha güzel şehir olması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçilmiş ilk devlet başkanı yapmak için, 7 Haziran’da sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Seçimlere kadar çok çalışacağız, gayret edeceğiz ve zafer bizlerin olacak” dedi. Türkiye’de 8 Haziran sabahı yeni bir dönemin başlaması için seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Tütüncü, “Dünyanın her tarafındaki mazlumların, müminlerin sesi olan ve onların aynı zamanda duasını alan Erdoğan’ın devlet başkanı olması için bu seçimler önemli. Türkiye’nin doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle 81 vilayetinde bahar havasının yaşanması, annelerin ağlamaması, kardeş kanının dökülmemesi için, huzurun hakim olması için seçimler çok önemli. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na destek vermeniz çok önemli. Tüm bunları yaparak, hem Cumhurbaşkanımıza, hem de Başbakanımıza destek vererek, sizler sandıkta bir kez daha tarih yazacaksınız. Ve neticesinde 12 yıldan bu yana devam eden istikrar ortamını çok daha güçlendirecek yeni bir sayfayı, dönemi açacaksınız. Ben buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X