Sutopu heyecanı Bursa’da yaşanacak

Bursa, FINA Sutopu Dünya Ligi 2015-2016 sezonu Avrupa elemeleri için mücadele eden Erkek A Milli Takımı ve İtalya arasında 26 Nisan’da gerçekleştirecek olan müsabakaya ev sahipliği yapacak.

Sutopu heyecanı Bursa’da yaşanacak

Son yıllarda birçok ulusal ve uluslararası müsabakaya ev sahipliği yapan Bursa’da sutopu müsabakası heyecanı yaşanacak. FINA Sutopu Dünya Ligi 2015-2016 sezonu Avrupa elemeleri C Grubunda mücadele eden Sutopu Erkek A Milli Takımı, 26 Nisan’da gruptaki 5. müsabakasını İtalya’yla yapacak. Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda saat 20.00’de oynanacak olan müsabaka, ay yıldızlıların kendi evinde oynadığı ikinci müsabaka olmakla beraber, Bursa’da sutopu branşında Dünya Kupası düzeyinde ilk defa oynanan resmi bir milli takım müsabakası olma özelliğini de taşıyor. 

Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan U19 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi moral depolamak isteyen milli takım, 2016 Rio Olimpiyatları’na hazırlanan ve yenilgisiz bir şekilde grubunu lider olarak tamamlayarak Dünya Ligi Süper Finali’nde yer almak isteyen İtalya karşısında galibiyet için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X