Sutopunda kürsüye çıktık

Bursa Karması U15 Erkek Takımı, Samsun’daki ANALİG müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Sutopunda kürsüye çıktık

Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 81 ilden 15 branş ve 25 bin sporcunun katıldığı 2016-2017 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG)’nin Sutopu branşında Türkiye Şampiyonası müsabakaları sona erdi. Türkiye’nin Yıldız Adaylarını buluşturan Anadolu Yıldızlar Ligi’ne bu sezon ilk defa eklenen sutopu branşının finalleri Samsun’da yapıldı. 6’sı bayan olmak üzere 18 takım ve 300 sporcunun 19 Mayıs Yüzme Havuzu’nda kulaç attığı müsabakalarda Bursa Karması Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

ADIM ADIM ZİRVEYE

Erkeklerde İstanbul Avrupa birinci, Muğla ikinci, Bursa Karması üçüncü olurken, Bayanlarda ise Gaziantep birinci, Aksaray ikinci, Malatya üçüncülüğü elde etti. U15 Erkek takımıyla ilk kez katıldığı organizasyonda iyi bir performans sergileyen Bursa Karması gelecek adına umut verdi. Sutopu İl Temsilcisi Levent Çetinkaya, U15 Karması’nın Türkiye Şampiyonası’ndaki başarısını önemsediklerini belirterek, “Bursa Sutopu’nda hızla yükselişe geçiyor. Altyapılarımız geliştikçe şehrimizden çok iyi sporcular çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X