Sutopu’nda U15 Milliler Balkan üçüncüsü oldu

Bursalı antrenör Gökhan Bora’nın milli takım altyapı koordinatörü olarak yer aldığı şampiyonada ay yıldızlılar önemli bir başarıya imza attı.

Sutopu’nda U15 Milliler Balkan üçüncüsü oldu

Avrupa Yüzme Birliği (LEN)’in 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Bulgaristan’ın Burgaz kentinde gerçekleşen Balkan Oyunları’nda U15 Sutopu Erkek Milli Takımımız üçüncü olmayı başardı. Yunanistan, Romanya ve Sırbistan gibi güçlü takımların yer aldığı Balkan Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza atan Türkiye, 15 yıl sonra ilk defa sutopunda madalya kazanarak gurur kaynağı oldu.

Gökhan Bora’nın milli gururu

Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün Yüzme ve Sutopu Takımları başantrenörü Gökhan Bora, U 15 Sutopu Milli Takımı ile birlikte Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Oyunları’nda görev yapmanın gururunu yaşadı. Sutopu Federasyoru Altyapı Koordinasyon Kurulu’nda Altyapı Koordinatörlüğü görevini üstlenen Gökhan Bora, U15 Takımımızın Balkan Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attığını belirterek, “Federasyonumuzun altyapıya verdiği önemin karşılığını yavaş yavaş almaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X