Suuçtu ve Tümbüldek artık markalaştı

Mustafakemalpaşa’nın en değerli turizm bölgelerinin başında gelen Suuçtu Şelalesi ve Tümbüldek Kaplıcaları alınan patentle markalaştı.

Suuçtu ve Tümbüldek artık markalaştı

ISO 9001: 2008 KYS ile sunduğu hizmet kalitesi belgelenen Mustafakemalpaşa Belediyesi, Suuçtu Şelalesi ve Tümbüldek Kaplıcaları’nın marka tescilini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki turizm bölgesinin Türk Patent Enstitüsü’nden (TPE) alınan marka tescil belgeleriyle birlikte Mustafakemalpaşa’nın dünya markası olduğunu söyledi. 

BAŞVURU ONAYLANDI

Kalite ve markalaşma yolunda önemli adımlar attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Kurtulan, “Sahip olduğumuz kültürel ve tarihi değerleri gelecek kuşaklara aktarmak, doğru bir şekilde anlatmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla markalarımıza sahip çıkıyoruz. Mustafakemalpaşa’nın başlıca değerleri olan Suuçtu Şelalesi ve Tümbüldek Kaplıcaları marka korunmasına ihtiyaç duyuyordu. 2013 yılında TPE’ye yaptığımız başvuru onaylandı” dedi.  Mustafakemalpaşa’nın gözde merkezlerinin marka tescil belgeleriyle taçlandırılarak, 10 yıl süreyle koruma altına alındığını belirten Kurtulan, “TPE’nin onayının ardından Tümbüldek Kaplıcaları hizmet, Suuçtu Şelalesi ise ticaret ve hizmet sınıfında emtialarıyla birlikte marka tesciline kavuştu. Güvenle buluşan marka değerlerimiz artık hiçbir kurum, kuruluş, özel veya tüzel kişilerce izinsiz kullanılamayacak. Kurumsallaşma yolunda güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X