Suuçtu’daki tesis inşaatı durduruldu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı doğa harikası Suuçtu Şelalesi için belediyenin başlattığı sosyal tesis inşaatı yine belediye tarafından durduruldu.

Suuçtu’daki tesis inşaatı durduruldu

Hiçbir yapının doğadan ve yaşam hakkından üstün olmadığını söyleyen Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Sadi Kurtulan, ” Suuçtu Şelalesi’inde bakanlık onayı ile başlatılan projeyle ilgili sosyal medya üzerinden yürüyen tartışmaları yakından takip etmekteyiz. Tamamen tüm vatandaşlarımızın bu doğal güzelliğin tadını doyasıya çıkarması, daha kaliteli zaman geçirmeleri için başlatılan 75 metrekare üzerinde tek katlı ve doğaya uyumlu projenin durdurulduğunu belirtmek isterim” dedi. 

Eleştirileri dikkate alarak vatandaşların talebi doğrultusunda hizmetlerini şekillendirdiklerini belirten Kurtulan, “Temeli atılan proje ile foto montajla tamamen doğa katliamı havası yaşatılarak servis edilen çirkin kampanyanın ardından bekleme kararı aldık” dedi.

DOĞADER ile işbirliği içinde olduklarını vurgulayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “Davetimiz üzerine Suuçtu’ya gelerek fikirlerini beyan eden DOĞADER’den değerli arkadaşlarımız Murat Demir ve Caner Gökbayrak’a teşekkür ediyoruz. Şimdi olduğu gibi geçmişte yine doğa ve çevre için birlikte kararlar almış, birlikte hareket etmiştik. Amacımız sadece bu güzelliğe biraz daha güzellik katmak, insanların daha kaliteli zaman geçirmeleri için hazırlanan, tekrar altını çizerek paylaşıyoruz ki fotoğraf hilesiyle algı operasyonu yapanların paylaştıklarıyla projemiz arasında hiçbir benzerlik bulunmamasına rağmen iptal ediyoruz.Yine istemeyerek üzdüğümüz doğaseverleri mutlu edecek ise; hata ise hatadan, yanlış ise yanlıştan dönüyoruz ki erdemli yönetim anlayışı da bu değil mi zaten?” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X