Suvar kürsüyü kaçırdı

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Beden Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanı ve aynı zamanda Balkan ve Avrupa eski şampiyonlarından Ziya Suvar, Dünya Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Masterlar Halter Şampiyonası’nda 60 yaş grubunda dördüncü oldu.

Suvar kürsüyü kaçırdı

Almanya’nın Heilbronn şehrinde 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 40 yaş üstü toplam 980 sporcunun yer aldığı şampiyonaya, silkme ve koparmada katılan Ziya Suvar, 73 kilo silkmede 100 kilo kaldırarak dördüncü oldu. Suvar, ayağındaki sakatlık sebebiyle şampiyonluğu kılpayı kaçırdı. Uludağ Üniversitesi’nde 30 yıldır güç geliştirme, fitness ve plates dersleri veren eski milli sporculardan Ziya Suvar, uzun yıllardır ara verdiği haltere 2 yıl önce yeniden döndü. Halter sporunun şu anda eskisinden daha fazla heyecan verici bulduğunu belirten Ziya Suvar, gelecek yıl şampiyonaya daha iddialı hazırlanacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X