T2 hattına özel kredi

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı oturumunun ikinci birleşiminde Kent Meydanı-Terminal arasına yapılan T2 Hattı’nın sinyalizasyon ve elektrik işleri için İller Bankası’ndan 120 milyon liralık kredi çekilmesine oybirliğiyle karar verildi.

T2 hattına özel kredi

DERYA DEMİR PINAR

Hattın 1 yıl içinde tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Hattı için son kez kredi çekildiğini söyledi. Projenin uzun yıllardır tamamlanmasından dolayı Bursalılar’dan özür dileyen Aktaş, “Durumun böyle olmasını istemezdik. Bazı işlerde bu tip aksamalar olabiliyor.

Hemşerilerimiz haklarını helal etsinler. Ama o güzergahta BUTTİM, Adliye, Müftülük, terminal gibi kurumlar konuşlanmış durumda. Zaman içinde orada yapılacak dönüşümler caddeyi cazip kılacak. Bu hat bittiğinde bölgenin değerini artıracak. Başka kaynak ve kredi kullanmadan burayı bir yıl içerisinde işler hale getireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X