Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Taban ve Bayram Ankara’ya gidiyor

Alinur Aktaş’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilmesinden sonra boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı için gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram Anka

Alinur Aktaş'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilmesinden sonra boşalan İnegöl

ABDULLAH TANIŞ

Geçtiğimiz Cuma günü İnegöl Belediye Başkanlığı için AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından temayül gerçekleştirilmişti. Temayülde Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri olmak üzere 103 kişi oy kullanmıştı. Temayülün sonuçları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya tarafından Ankara’ya götürülmüştü.

Dün akşam saatlerinde gelen haberle, Alper Taban ve Nedim Bayram Ankara’ya davet edildi. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve İlçe Başkanı Adem Demirel ile birlikte bugün Ankara’da olacak olan Alper Taban ve Nedim Bayram, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile görüşecek.


Avatar Seç KAPAT
Osmangazi Belediyesi Olağan Meclis toplantısında önemli kararlar alındı.
Sıradaki Haber Osmangazi Belediyesi’ne ait spor ve sosyal tesislere zam kararı