Tabelayı eşitleme zamanı Mutlu Hoca

Bursaspor’daki geleceği tartışılan isimlerin başında gelen Teknik Direktör Mutlu Topçu için Galatasaray maçı büyük önem taşıyor. Galatasaray’a daha önce 3 kez rakip olan genç teknik adam, sadece 1 kez kazanabildi, 2 kez ise sahadan mağlup ayrıldı.

Tabelayı eşitleme zamanı Mutlu Hoca

Son oynanan Akhisar Belediyespor karşısında alınan 5-1’lik ağır hezimet sonrası genç teknik adam kendini dış dünyaya kapatırken, yeşil beyazlıların Galatasaray karşısında neler yapacağı tam bir merak konusu. Mutlu Topçu, teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray’a 4.defa rakip olacak. 

KUPADA ANTEP ELENDİ

Sarı kırmızılı takımla Gaziantepspor’dayken 3 kez karşılaşan genç teknik adam 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 2015-2016 sezonunun ilk yarısında TT Arena’da oynanan maç Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanmıştı. Antep’teki randevuda ise kırmızı siyahlılar sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. O sezon iki takım Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaşmış ve Galatasaray rakibini 3-1’lik skorla kupanın dışına itmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X