Tabip Odası Elitez’e emanet

Bursa Tabip Odası’nın tek listeyle yapılan seçimli genel kurulunda yeni başkan Dr. Güzide Elitez oldu. Elitez, iş güvencesi ve mesleki değerlerle bağdaşmayan değerlere karşı sürdürülen çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Tabip Odası Elitez’e emanet

Bursa Tabip Odası’nın seçimli genel kurulu tamamlandı. Çağdaş Hekim Grubu adına adaylığını açıklayan Dr. Güzide Elitez, üyelerin desteğini alarak başkan seçildi. İş güvencesi ve mesleki değerlerle bağdaşmayan değerlere karşı sürdürülen çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Elitez, “Odamıza sahip çıkmamız birinci önceliğimiz. Bütün hekimleri kapsayıcı bir çalışma yürütmeye çalışıyoruz. Bu dönem içinde herkesi kapsayıcı bir yönetim şekli düşünüyoruz. Sorunların başında can, iş ve gelir güvencesi var. Hekimlerin özlük hakları konusunda ciddi mücadelemiz olacak. Daha sahada olmak bu dönemin temel işi olacak. Bunun yanında Bursa’nın sağlık hakkı için de mücadele edeceğiz. Yapılması planlanan termik santralden tutun da çevre kirliliğiyle ilgili her konuda müdahil olacağız” diye konuştu.

Çağdaş Hekim Grubu’nda Güzide Elitez’in yanı sıra, Alper Halil Akın, Yücel Bender, Emel İrgil, Nevzat Kahveci, Ali Tufan Soydan, Alper Tunga Albayrak yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X