Tacı geri alındı

Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacı, üzerinden 24 saat bile geçmeden sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı alaycı bir paylaşımdan dolayı geri alındı.

Tacı geri alındı

PAYLAŞIM KABUL EDİLEMEZ

Önceki akşam gerçekleşen yarışmada birinci seçilerek 2017 Türkiye Güzeli tacını geçen yılın kraliçesi olan Bursalı Buse İskenderoğlu’ndan devralan Itır Esen, 15 Temmuz şehitlerini aşağılayan sosyal medya paylaşımının ortaya çıkması üzerine ünvanından oldu. Esen’ın attığı tweet’i görmezden gelmeyen 

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, bu paylaşımın kabul edilemeyeceğine ve tacın geri alınmasına karar verdi.

YENİ KRALİÇE ASLI SÜMEN

Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, “Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweet’in Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir” dedi. Esen’in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü olan Yasemin Çoklar da ise üçüncülüğe kaydırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X