Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Tacizcisini saçından tutup karakola götürdü

Her 20 dakikada bir kadının tecavüze uğradığı Hindistan’da Pradnya Mandhare adlı genç kızın cesareti konuşuluyor.

Her 20 dakikada bir kadının tecavüze uğradığı Hindistan'da Pradnya Mandhare

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Pradnya Mandhare kendisine tecavüze yeltenen bir erkeği etkisiz hale getirdikten sonra karakola kadar götürerek polislere teslim etti.

Mail Online’nın haberine göre; genç kız, Bombay kentindeki istasyonda tren beklerken yanına yaklaşan alkollü bir erkek tarafından taciz edildi. 

Pradnya Mandhare eliyle ve çantasıyla vurduğu erkeği daha sonra saçından yakalayarak yakındaki bir karakola götürdü.

 

“KİMSE YARDIM ETMEDİ”

 

Olay sırasında kendisine hiç kimsenin yardım etmediğini söyleyen Pradnya Mandhare, “Kadınlar taciz ve tecavüz karşısında sessiz kalıyorlar. Oysa ben, o sapığın cezasını çekmesini istedim. Saçından çekerek götürürken kendisini bırakmam için yalvardı” diye konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Yapay zeka, çok sayıda virüse karşı koruma sağlayabilecek ve salgınları
Sıradaki Haber Dünyada bir ilk: Yapay zeka aşı geliştirdi