Tahliye oldu, 1 kişiyi öldürdü

Sakarya’da cezaevinden tahliye olan Kadir Ertürk akşam saatlerinde ormanlık alanda görüştüğü Çamlık Mahalle Muhtarı Yunus Ayna’yı tüfekle ateş ederek öldürdü, yeğeni Emre Çolak’ı da yaraladı.

Tahliye oldu, 1 kişiyi öldürdü

Olay Geyve İlçesi Çamlık Mahallesi’nde iftardan sonra meydana geldi.

Mahalle muhtarı 48 yaşındaki Yunus Ayna, yeğeni Emre Çolak’ı yanına alarak otomobille cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Kadir Ertürk ile  mahalle çıkışındaki orman yolunda buluştu. Üçlünün buluşmasında sebebi belli olmayan bir tartışma yaşandı.

Tartışmanın sonrasında Kadir Ertürk, muhtar Yusuf Ayna ve Emre Çolak’a tüfekle ateş açtı. Olayda muhtar Yunus Ayna yaşamını yitirirken yaralanan yeğeni Emre Çolak ise plakası alınamayan bir otomobille evinin önünde araçtan atıldı.

Emre Çolak yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Geyve’de yapılan ilk müdahalenin ardından Emre Çolak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Vucudunda 5 saçma yarası bulunan Çolak’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Jandarma Emre Çolak’ın verdiği ifade doğrultusunda zanlı Kadir Ertürk’ü yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X