Tahsin Tam’dan flaş mesajlar: ‘Çok borcumuz var ama…’

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, genç oyuncularına güveniyor… Taraftardan sabır değil destek isteyen Tahsin Hoca, “Zaten fazlasıyla sabrettiler. Tabi ki teknik, taktik anlayışlarımız olacak; ama camiamızın ne istediğini iyi biliyoruz. Dolayısıyla sahada istekli ve arzulu bir Bursaspor olacak” dedi.

Tahsin Tam’dan flaş mesajlar: ‘Çok borcumuz var ama…’

ERDAL AKÇAY

Bursaspor Sportif Direktörü İsmail Ertekin, Teknik Direktör Tahsin Tam ve Futbol Şube Sorumlusu Zahit Yanar ile birlikte yeni sezon öncesinde dün sabah Eker Park Naja restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

İlgi odağını oluşturan Teknik Direktör Tahsin Tam, transfer tahtası kapalı olan Bursaspor’un hedefiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Altyapı psikolojisini de iyi biliyoruz üst psikolojiyi de iyi biliyoruz. Çok borcumuz var ama içerde sıkıntı yaşamayacağız.”

OYNADIKÇA GELİŞECEKLER

“Çocuklara kendilerini değerli hissettireceğiz. Ve maksimum verimi almaya çalışacağız. Bu genç kadro ile play-off yarışının içinde oluruz. Bursa’da yapacağımız iki kamp ve oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından hem genç oyuncularımız hem de hedefimizle ilgili daha somut şeyler söyleyebilirim. Altyapının mükemmel bir dönemine gelmedik. Çok daha iyi jenerasyonların çıktığını biliyoruz. Altyapıda kayıp yaş gruplarımız var. U16 ve U17 takımlarından da birkaç oyuncuyu A Takım kadrosuna dahil edebiliriz.”

CAMİANIN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM

Taraftara destek çağrısında bulunan Tahsin Hoca, “Özellikle taraftarımızdan sabır değil destek istiyoruz. Zaten fazlasıyla sabrettiler. Ben gerek Bodrumspor’da gerekse Karacabey’de ligin her iki tarafını da yaşadım, çalıştım. Bizi nelerin beklediğini biliyorum. Bizler öncelikle taraftarımıza söz veriyoruz onların istedikleri coşkuyu sahada gösterceğiz. Tabi ki teknik, taktik anlayışlarımız olacak; ama camiamızın ne istediğini iyi biliyoruz. Dolayısyla sahada istekli ve arzulu bir Bursaspor olacak” dedi.

Hayırlı olsun

TFF 2. Lig Grup kuralarını değerlendiren Teknik Direktör Tahsin Tam kendileri için rakiplerin öneminin olmadığını söyledi. Tahsin Hoca, “Kulübümüz 19 takımlı Beyaz Grup’ta mücadele edecek. Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Bizim için rakipler önemli değil. Bursaspor’u hak ettiği yere getirmek için mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Sezon başı hazırlıkları ve kamp ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi de en kısa sürede sizlerle paylaşacağız” dedi.

Öncelik tahta değil

Bursaspor Futbol Şubesi sorumlusu Mehmet Zahit Yanar, forma göğüs, sırt ve kol reklamlarıyla ilgili Bursalı firmalarla anlaşmalar yapıldığını ve önümüzdeki hafta tanıtımın gerçekleştirileceğini söyledi. Yanar, transfer tahtasıyla ilgili soru üzerine, “Transfer Tahtasını açmayı düşünmüyoruz. Alacaklılar bu konuda ciddi indirimler yaparlarsa gündeme gelebilir. Ancak bu rakamlarla mümkün değil. Göreve geldiğimizde futbolcuların bizden önceki dönemden sarkan gecikmiş ödemeleri vardı. Biz bunları düzene soktuk. İhtar çeken ama fesih etmeyen oyucularımız vardı. Biz ödemelerinin bir kısmını yaptık. İhtar süresi dolmadan da kalan bölümleri kapatacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X