Tahta açılacak Süper Lig’e çıkacağız

Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yeni yönetimin liderliğini yapan Emin Adanur, “Bu hafta tüm acil ödemeleri gerçekleştirip, tüm mesaimizi transfer tahtasını açmak için harcayacağız. Allah izin verirse hak ettiğimiz yer olan Süper Lig’e geri döneceğiz” dedi.

Tahta açılacak Süper Lig’e çıkacağız

İki yıldan bu yana TFF 1.Lig’de mücadele eden ve Süper Lig’e hasret kalan Bursaspor’da merakla beklenen olağan seçimli genel kurul geride kaldı. Üç adayın yarıştığı kongrede Erkan Kamat ve Serdar Acarhoroz’u geride bırakan, Emin Adanur liderliğindeki Başkan Hayrettin Gülgüler ve yeni yönetimi seçimi kazanan taraf olmuştu. Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki genel kurulda kullanılan bin 173 oyun 652’sini alan Hayrettin Gülgüler başkan seçilirken, gözler artık yeni yönetimin yapacağı çalışmalara çevrildi.

NE SÖZ VERDİYSEK O
Bursaspor’un yeni başkanı Hayrettin Gülgüler yaptığı konuşmada, genel kurul üyelerinin tamamına teşekkür ettiğini belirterek, “3 ay boyunca bizleri bir araya getiren Emin Adanur ve ailesine çok teşekkür ederim. Camiaya söz veriyorum, ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Hayal satmayacağız. Önceliğimiz tabiki tahtayı açmak ve iyi transferler yapmak. Emin Adanur ve ekibi olarak Bursaspor’u layık olduğu yere çıkarmak istiyoruz. Stadyumdaki 72 locayı satmaya çalışacağız. Reklam alacağız ve bu şekilde devam etmeyi düşünüyoruz” dedi.

ACİL ÖDEMELER YAPILACAK
Hayrettin Gülgüler başkanlığındaki yönetime liderlik yapan Emin Adanur ise, “Çok mutluyuz, 3 adaylı çok güzel bir kongre oldu. Bursaspor’un bundan sonraki seçimleri için de örnek olabilecek bir seçimdi. Bu hafta elzem ödemelerimiz var. Elektrik, doğalgaz, kurumlara, personele, futbolculara ödemelerimizi yapacağız. Kendimize transfer tahtası için 45 günlük süre verdik. Tüm mesaimizi tahtaya harcayacağız ve kesinlikle açacağız. Gerekli transferleri de yaptıktan sonra Süper Lig bizim için çok daha kolay olacak. İkinci haftadan itibaren tamamen tahtaya odaklanacağız. Söz veriyorum ki; tahta açılacak Süper Lige çıkacağız.” diye konuştu.

BU YIL DÖNECEĞİZ
Bursaspor’un büyük bir camia olduğunu belirten Emin Adanur şöyle devam etti: “Şampiyonluk yaşadık. Şampiyonlar Ligi’ne de gittik, buraya çok güzel kulüpler geldi. Marka değerimiz çok yüksek. Bir kazadan dolayı iki yıldır bu ligdeyiz. Biraz da uğraştık yapamadık ama Allah izin verirse bu yıl artık hak ettiğimiz yer olan Süper Lig’e geri döneceğiz. Mustafa Er hocayla devam ediyoruz. Ekibe Pablo Martin Batalla’yı da koyduk, o da geldi. Yanında Fatih Şen, Serdar Kurtuluş var. Mustafa Hocamız bu sene gereken tüm güveni verdi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X