Tahta açılsaydı Bursaspor’a dönecektim!

Sercan Yıldırım, “Yaz transfer döneminde Bursaspor’a dönme ihtimalim çok yüksekti. Ancak Bursaspor’un transfer tahtası kapalı olduğu için bunu gerçekleştiremedik” dedi…

Tahta açılsaydı Bursaspor’a dönecektim!

Bursaspor’un Süper Lig şampiyon kadrosunun önemli isimlerinden biri olan Sercan Yıldırım, yeşil beyazlı takımın genç oyuncularına güveniyor.

Burak Kapacak ve Ali Akman ile ilgili düşüncelerini dile getiren Sercan, “Bursaspor’da şu an genç oyuncular ön planda. Bu oyuncular gelecekte çok büyük işler başaracaklar. Şu anda da iyi oynuyorlar. Takım oyununu biraz daha geliştirilirse çok daha iyi skorlar gelecektir. Burak Kapacak ve Ali Akman Bursa’yı A Milli Takım’da, ülkemizi de Avrupa’da temsil edebilecek isimler. İkisi de özel isimler. Önlerinde Enes Ünal gibi bir örnek var. İnşallah Bursa’yı bu isimler gelecekte başarı ile temsil ederler. Allah yollarını açık etsin” dedi.

BURSASPOR’DA OYNAYACAKTIM
Nilüfer Belediyesi ile birlikte hayata geçirecekleri futbol akademisiyle Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı hedefleyen Sercan Yıldırım, “Futbola geri dönecek misin?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Futbola geri döneceğim. Yaz transfer döneminde Bursaspor’a dönme ihtimalim çok yüksekti. Ancak Bursaspor’un transfer tahtası kapalı olduğu için bunu gerçekleştiremedik. Devre arasına kadar bireysel antrenmanlara devam edeceğim. Futbola geri dönmeyi çok istiyorum. Devre arasında her şey olabilir. Bursaspor’un başarısında herkesin nasıl payı varsa, başarısızlıkta da herkesin payı vardır. Takımın biran önce Süper Lig’e çıkması gerekiyor. Problemlerin tamamı maddi kaynaklı problemler. Ben Bursaspor’un bu zor günleri aşarak düzlüğe çıkacağına inanıyorum. Bursaspor için saha içerisinde ve saha dışarısında elimden geleni, maddi manevi yapmaya hazırım.” cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X