Tahtalı ilgi odağı olacak

Başkan Burada projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in farklı bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Tahtalı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Tahtalı ilgi odağı olacak

Başkanlık Karavanı’nda ilk olarak Mahalle Muhtarı Mehmet Oktay’ı ağırlayan Bozbey, Tahtalı Mahallesi’ne yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tahtalı Mahallesi’nin Nilüfer’in önemli yerleşim alanlarından biri olduğunun altını çizen Bozbey, mahallenin yakın zamanda yabancı turistlerin de ilgisini çeken bir yer haline geleceğini söyledi.  Başkan Bozbey, “Tahtalı aslına bakarsanız bir müddet sonra en popüler yerlerden biri, hatta yabancı turistlerin de ziyaret edeceği bir bölge olacak. Tahtalı Mahallesi sakinleri aslında bir hazinenin üzerinde oturuyor. Şu anda inanılmaz bir arkeolojik değer var. Gölyazı’da nekrapol alanında kazılar bölgeye çok fazla turist çekti. Turizmin canlanmasıyla Gölyazı’daki kadınlarımız da para kazanıyor. Burada da arkeolojik alanları kısa zamanda açıp  ziyaretçilerin izlenimine sunabilirsek mahalle halkı da kazanacak. Buradaki değerleri koruyarak gelecekte çocuklarımıza güzel bir miras bırakmış oluruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X