Tahtalı’ya Anasınıfı

Nilüfer Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Tahtalı’ya Anasınıfı

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilen Tahtalı İlkokulu Anasınıfı  24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tahtalı İlkokulu bahçesinde yapılan Anasınıfı’nın  açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanları, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Tahtalı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Yusuf Ankara, Tahtalı Mahalle Muhtarı Mehmet Oktay, öğrenciler, öğretmenler ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bugüne kadar eğitime fiziki katkılar sağladık. Katkılarımız devam edecek. Belediyemiz, Tahtalı’daki önemli bir ihtiyacı da karşıladı. Kadın Meclisimiz perdelerine kadar didindi, uğraştı. Emekliler Çalışma Grubumuz çocuklarımızın yaşlarına uygun kitapları temin etti” dedi. Nilüfer Belediyesi’nin eğitim alanındaki desteklerini her zaman hissettiklerini belirten Nilüfer  Kaymakamı Mustafa Kılıç, “Nilüfer Belediyesi’nin desteği takdire değer” dedi. 

Toplam 145 metrekare kapalı alana sahip olan anasınıfında, derslik, çocuk oyun odası, yemek odası ve destek odasıyla 185 metrekarelik dış mekan çocuk oyun alanı bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X