Tahtamukay’a İnegöl’den park

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki heyet, kardeş şehir Tahtamukay Valisi ve Belediye Başkanı’nın davetlisi olarak Adıgey Özerk Cumhuriyeti’ne gitti.

Tahtamukay’a İnegöl’den park

SADULLAH ORGAN

 

Ziyarette, İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl içinde Tahtamukay’da yapılması düşülen projeler hakkında yerinde incelemeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Aktaş ve beraberindeki heyet, Adıgey Özerk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aslan Takuşuna ve Başbakan Murat Kumpilov’u parlamento binasında ziyaret etti. 

Yapılan görüşmelerde, kardeş iki ülke arasında ticari ve siyasi ilişkilerin geliştirilmesi için temennilerde bulunuldu. Başbakan Murat Kumpilov heyeti ile birlikte Nisan ayında yapacağı İnegöl ziyaretinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti. Heyet, Vali ve Belediye Başkanları ziyaretinin ardından İnegöl Belediyesi tarafından Tahyamukay’da yapılması planlanan park alanında çeşitli incelemelerde bulundu.

İnegöl belediye  başkan Alinur Aktaş, “Buraya çok güzel bir park yaparak İnegöl imzası atacağız. Ayrıca Ramazan ayında burada yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere erzak yardımında da bulunacağız. Yine Ramazan ayında diğer kardeş şehirlerimizde yaptığımız iftar sofrasını da inşallah yine burada hayata geçireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X