Taiwo firar etti!

Teknik Direktör Şenol Güneş ve yeşil beyazlı yönetimden istediği izni koparamayan Taye Taiwo’nun kimseye haber vermeden ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.

Taiwo firar etti!

Hafta sonu Çaykur Rizespor’la karşılaşacak olan Bursaspor’da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeşil beyazlı kulübün uzun süredir göndermek için uğraştığı ve devre arası kampından sonra Polonya’nın Legia Varşova takımının antrenmanlarına denenmek için çıkan Taye Taiwo kayıplara karıştı. Nijaryalı oyuncu dünkü çalışmaya hiçbir gerekçe göstermeden katılmadı. Kulübün kendisine ulaşamadığı Taiwo’nun şu an nerede olduğu ise bilinmiyor.

İzin istemiş

Teknik Direktör Şenol Güneş ve yeşil beyazlı yönetimden izin isteyen ancak gerekli izni alamayan Nijeryalı sol bek Taye Taiwo’nun iki gündür kafasına göre antrenmanlara gelmediği ortaya çıktı. Taiwo için Bursaspor yönetiminin noter tespiti yaptırdığı ve para cezası vereceği öğrenildi. Yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Taye Taiwo’ya sezon başından bu yana tüm ödemeleri yapılıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X