Takım tatil havasına girmiş!

OLAY Spor’a konuşan Başkan Ali Ay, Kayserispor maçında hayal kırıklığına uğradığını söyledi. ‘Tamam Deniz Yılmaz kötü peki diğerleri çok mu iyi?’ diyen Başkan Ay ’45-50 dakikayı zor çıkaran futbolcular var. Neden böyle? Ya da bu oyuncular kendilerine iyi

Takım tatil havasına girmiş!

Beytullah SÜAT

Süper Lig’de üst üste aldığı Galatasaray ve Kayserispor mağlubiyetleriyle hayal kırıklığı yaratan Bursaspor’da Başkan Ali Ay, takımın performansı ve eleştirilen Deniz Yılmaz hakkında OLAY SPOR’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Kayserispor mağlubiyetinin tek sorumlusunun Deniz Yılmaz olmadığını belirten Başkan Ali Ay ‘Tamam Deniz Yılmaz kötü peki diğerleri çok mu iyi? O gün defans hariç takımın yarısı kötüydü. Deniz’in performansını tartışabiliriz fakat suçu bir tek ona yıkmak yanlış. Özellikle ikinci yarıdaki görüntü bende hayal kırıklığı yarattı’ dedi.

BÖYLE ŞEY OLMAZ

Maçtan sonra Teknik Direktör Paul Le Guen’le görüştüğünü ve ilerleyen süreçte tekrar biraraya geleceğini belirten Başkan Ali Ay şöyle konuştu:

‘Anladığım kadarıyla milli maç arası diye oyuncular tatil havasına girmiş. Böyle bir şey olmaz. 45-50 dakikayı zor çıkaran futbolcular var. Neden böyle? Bunu iyi araştırmamız gerekiyor. Ya da bu oyuncular kendilerine iyi bakmıyorlar. Hocayla konuştuk. Tekrar görüşeceğiz. Şuan için herhangi bir tedbir düşünmüyorum.’

BU KONUDA KONUŞMAYACAĞIM

‘Kayserispor yenilgisi için sadece Deniz’e takılmak doğru değil. Deniz bizim sözleşmeli futbolcumuz. Şuan ne yapabiliriz? Sözleşmesi var ve parasını tıkır tıkır alıyor. O gün Kayserispor karşısında kimse bizim beklentimizi karşılamadı. Takım olarak kötüydük.’ Dün İstanbul’da olan Başkan Ali Ay, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun isim hakkıyla ilgili birkaç firmayla görüşme yaptığını ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapmak istemediğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X