Bursaspor’un bu sezonki maliyeti ne kadar?

Başkan Hayrettin Gülgüler, camiadan birlik beraberlik istediklerini, tek düşüncelerinin Bursaspor’u Süper Lig’e yükseltmek olduğunu söyledi.

Bursaspor’un bu sezonki maliyeti ne kadar?

ERDAL AKÇAY

Bursaspor Divan Kurulu olağan toplantısı dün akşam Bitci Timsah Park’ta yapılırken, yeşil beyazlı kulübün başkanı Hayrettin Gülgüler üyelere bilgi verdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra üyeler söz alarak düşüncelerini anlatıp Başkan Hayrettin Gülgüler’e sorular yönelttiler. Kürsüye gelen Başkan Gülgüler, şunları söyledi: “Mustafa Er kendisi bıraktı. Bizimle devam etmesi için rica ettim ama kabul etmedi. Biz de kararına saygı duyduk.”

SON 10 YIL DENETLENİYOR

“Kulübümüzün geriye dönük 10 yılı bir bağımsız kuruluş tarafından denetleniyor. Aynı zamanda maliye de denetliyor. Bunun yanında icra memurları da kulübümüzden çıkmıyor. Geçen sezonki kadromuzdan 4 oyuncu gitti. Ozan İsmail Koç, Berat Altındiş, Ertuğrul Kurtuluş ve Çağatay Yılmaz oynama garantili gitti. Fatih Tekke ile anlaşırken camiamızın taleplerini beklentilerini bildiğini söyledi. İşler istediğimiz gibi gitmeyince hocaylı konuşup ayrıldık.”

BONSERVİSE 7.4 MİLYON TL

“Transfer tahtasıyla ilgili karşımıza 121 milyon liralık bakiye çıktı. 44 milyon lira ödeme yaptık, 77 milyon liralık ödemeyi ise zamana yaydık. Elton Acolatse’yi satın alma opsiyonuyla, İsmail Yüksek ile Mert Yılmaz’ı da kiralık aldık. Diğer oyuncular bizim. 7 milyon 400 bin lira bonservis ücreti ödedik. A Takımımızın maliyeti 55 milyon lira. 65 milyon lira vergi, 27 milyon lira SGK borcumuz var. Banka borçlarıyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. 1 yıl ödememiz 4 yıl teklif ettiler ancak bazı konularda anlaşamadığımız için beklemedeyiz.”

KURULLAR SEÇİLDİ

“Biz camiamızdan birlik beraberlik istiyoruz. Yönetim için canı gönülden çok çalışıyoruz. Malesef sonuçlar ortada. 7 maçta 5 puan aldığımız için üzgünüz. Bursaspor’u Süper Lig’e yükseltmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.” Tüzük gereği yapılan Üye Kabul ve Sicil Kurulu seçiminde ise Asil Üyeliklere İ. Gökhan Tuzlacıoğlu ve Erkan Omaç, yedek üyeliklere de Recep Yıldız ile Zafer Mete oy birliğiyle seçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X