Taksi şoförünü bıçaklayıp jandarmayı bekledi

Bursa’da taksi şoförünü karnından bıçaklayan alkollü şahıs olayın ardından sürücü koltuğuna geçerek jandarmayı bekledi.

Taksi şoförünü bıçaklayıp jandarmayı bekledi

Olay Orhangazi-İznik karayolu Üreğil kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’de Çınar Taksi durağında taksicilik yapan 48 yaşındaki Osman Şahin, 16 T 8512 plakalı ticari taksisine aldığı alkollü bir genci İznik yolunda bir yere götürecekti. İkili Üreğil mahallesi kavşağına geldiği esnada araçta yolcu olarak bulanan Faruk A. isimli şahıs, üzerinde taşıdığı bıçak ile taksi şoförünü karın boşluğundan yaraladı. Kanlar içinde kalan taksici aracından inerek yoldan geçen araçlardan yardım istedi.

Taksi şoförü Osman Şahin’i fark eden bir minibüs şoförü, yaralı şahsı aracına alarak Orhangazi’ye getirdi. Minibüs şoförü yolda yaralı taksicinin durak arkadaşlarını arayarak durumu bildirdi. Yaralı taksiciyi Orhangazi girişinde araçlarına alan çalışma arkadaşları Osman Şahin’i Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Şahin, buradaki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Devlet hastanesine sevk edildi. Olay sonrasında bıçaklama vakasını haber alan Osman Şahin’in yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti.

Zanlı taksiden ayrılmadı

Olay sonrasında jandarma bıçaklama olayının yaşandığı bölgeye gittiğinde ise taksici Osman Şahin’i bıçakla yaraladığı ileri sürülen Faruk A. (27) isimli genci gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, aracın direksiyon koltuğunda otururken gözaltına aldığı ve aşırı alkollü olduğu belirlenen Faruk A’yı ifadesine başvurmak üzere Jandarma komutanlığına götürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X