Taksiciler AK Parti’nin Uygulamalarından Memnun

Çeşitli taksi duraklarını ziyaret ederek, taksici esnafıyla sohbet eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a taksici esnafı sorunlarını an…

Taksiciler AK Parti’nin Uygulamalarından Memnun

Çeşitli taksi duraklarını ziyaret ederek, taksici esnafıyla sohbet eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a taksici esnafı sorunlarını anlattı. AK Parti iktidarının uygulamalarından memnun olduklarını ifade eden taksiciler, “Günün 24 saati huzur içerisinde işimizdeyiz” dedi. Gaziantepli taksiciler yapılan uygulamalardan memnun olduklarını ifade ederek, kendileri için önemli olan güven ve huzur olduğunu belirtti. AK Parti iktidarıyla sağlanan istikrar, güven ve huzur ortamının işlerine olumlu yansıdığını belirten taksi esnafı, Milletvekili Mehmet Erdoğan’a teşekkür etti. Çeşitli taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafıyla sohbet eden Milletvekili Erdoğan ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’e bilgi veren taksiciler, özellikle gece gündüz ayrı ücret tarifelerinin kaldırılmasından dolayı işlerinin daha çok arttığını belirterek, şunları söyledi: “Gaziantep’te taksi kültürü son dönemlerdeki uygulamalarla daha büyük ivme kazanmıştır. Gece tarifesinin gündüz tarifesine göre iki kat olması gececi taksicilerimizin çoğu zaman siftah etmeden evlerine gitmesine neden oluyordu. Bu yeni uygulamayla vatandaşlarımız ulaşımlarında artık taksi tercih ediyor. Taksi şoförlerimizde huzur ve güven içerisinde günün 24 saati Türkiye’nin neresine olursa olsun rahatlıkla gitmekte ve can güvenliğinin sağlandığı bu ortamda huzur içerisinde işlerini yapmaktadırlar. Esnafımızın yerel yönetimler tarafından çözülmesi gereken bazı sorunlar var. Bunları Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’a aktardık. Geçmiş dönemlerde de benzeri sorunlarımızı birkaç gün içerisinde çözen vekilimizin bu sorunlarımızı da çözeceğini biliyoruz.” GAZİANTEP’TE TAKSİ KÜLTÜRÜ OTURUYOR Gaziantep’te diğer metropol kentlerde olduğu gibi taksi kültürünün yerleştiğine dikkat çeken AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, ziyaret ettiği taksi duraklarında kendisine aktarılan sorunları dinlediğini ve çözümü için gerekli mercilerle görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Erdoğan, “Taksicilerimiz hizmetlerimizden çok memnun. Özellikle 24 saat aynı tarife uygulamasının kendileri için memnuniyet verici olduğunu ifade etmeleri, vatandaşların güven içerisinde ulaşımda taksileri tercih etmesinin artması gibi güzel gelişmeler elbette mutluluk vericidir. Türkiye’nin kazandığı büyüme ve kalkınma ivmesinin devam edebilmesi için 7 Haziran’da sandıktan daha güçlü bir AK Parti iktidarının çıkması için çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X