Taksim’de kozmopolit taciz! Iraklı gençler İranlı kızları…

İstanbul Taksim’de bu yıl yine resmi kutlama olmamasına karşın ‘taciz’ olayı yaşandı. Meydanda İranlı kadın turistleri taciz eden Irak vatandaşı 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Taksim’de kozmopolit taciz! Iraklı gençler İranlı kızları…

Hemen her yılbaşında sayısız tacizin yaşandığı İstanbul Taksim, bu kez farklı bir taciz olayına sahne oldu. Yer yine Taksim’di anck bu kez hem tacizciler, hem de tacize uğrayanlar yabancı uyrukluydu.

‘Güven’ timlerinin adım başı görev yaptığı Taksim’de 2014 yılının son saatlerinde İran’dan turist olarak İstanbul’a gelen genç kadınlar tacize uğradı. Taksim Meydanı’ndan Sıraselviler Caddesi yönüne giden İranlı 3 kız, adı açıklanmayan 3 Irak vatandaşı tarafından taciz edildi. Sivil kıyafetli Güven Timi polisleri olay anında hemen tacizcilere müdahale etti.

Geceyi gözaltında geçiren Iraklı zanlılar, Türkiye’ye giriş işlemlerinin yasal olup olmadığının anlaşılması için yabancılar şubesine sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X