Takviye olacak mı?

Yeşil beyazlılar, Sivassporlu Traore için nabız yoklarken gelecek cevabı bekliyor… İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Bursaspor’da yönetim, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in transfer isteğini karşılayabilmek için yoğun çaba harcıyor.

Takviye olacak mı?

Ligde sezonun ilkyarısını 6. sırada tamamlayan, devre arası öncesinde de Musa Araz, Iasmin Latovlevici ve Igor Da Silva ile devam etmeme kararı alan ve kaleci Onurcan Piri ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Bursaspor’da ara transfer dönemi hareketli geçiyor. Kadrosuna şu ana kadar 4 ismi katan yeşil beyazlılar, takımı güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Devre arası transfer döneminde Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Kerem Can Akyüz ve kaleci Emrullah Şalk’a imza attıran Bursaspor yönetimi, takıma katkı sağlayabilecek isimleri transfer edebilmek için de yoğun çaba sarf ediyor.

ÜZÜLMEZ DE İSTİYOR

Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de sürekli takviye istemesi üzerine yeşil beyazlı yönetim de kolları sıvarken, ilk alternatif olan Abdou Razack Traore için girişimler sürüyor. Forvet arkası ve her iki kanatta da oynayabilen 31 yaşındaki futbolcuyu Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in de ısrarla istediği öğrenilirken, futbolcu için Sivasspor’la görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Sivasspor’a oyuncu için teklif yapıldığı öğrenilirken, transfer için gelecek cevabın beklenildiği ifade edildi. Traore bu sezon Sivasspor forması ile 11 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

YENİ İSİMLER DE OLABİLİR

Kadroya 1-2 takviye daha isteyen İbrahim Üzülmez, Akhisarspor maçı sonrasında “1-2 oyuncuya ihtiyacımız var. Mevcut oyunculardan memnunum ama rekabeti artırmak için transfere ihtiyacımız var” ifadelerini kullanmıştı. Bu doğrultuda çalışmalar sürerken, Onurcan Piri ve Iasmin Latovlevici’nin ardından Musa Araz’la da yollarını ayıran yeşil beyazlılarda takımdan başka bir ismin gönderilip gönderilmeyeceği ise merak ediliyor. Kadro dışı kalan Igor Da Silva’nın sözleşmesinin 2021 yılında sona erecek olmasına karşın aldığı ücretin çok yüksek olmaması yönetimi fazla düşündürmezken, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in raporu doğrultusunda başka isimlerle de yolların ayrılabileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X