Takviye şart!

Ertuğrul Hoca, takımın eksik yerlerini güçlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Takviye şart!

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Hamburg maçının ardından yaptığı değerlendirmede kat edecekleri çok yol bulunduğunu ancak takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu açıkladı. Sağlam, “İlk hazırlık maçımızı oynadık. Karşımızda çok ciddi takım vardı. Maçta güzel şeyler olduğunu söyleyebilirim fakat düzeltmemiz gereken şeyler de var. Çocuklar fiziksel anlamda tam istediğimiz düzeyde değiller. İlk maç olması nedeniyle koordinasyon bozukluğu vardı. Takımın fiziksel anlamda hangi konumda olduğunu görme fırsatı bulduk” dedi.

SAVUNMA SIKINTISI

Sağlam oynayacakları 3 hazırlık maçında sıkıntıları azaltmaya çalışacaklarını belirterek şöyle devam etti: “Süper Kupa maçına kadar daha iyi olacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Ancak eksik yerlerimiz var. Takviye yapmak zorundayız. Geçen yıldan takımın öne çıkan önemli özellikleri vardı. Ofansif anlamda zengin bir takımdık. Bu maçta gol pozisyonlarında daha etkili olmalıydık. Asıl sıkıntımız takım savunmasıydı. Burada bunu ön plana çıkaralım istedik. Ama görüyoruz ki sıkıntılarımız hala devam ediyor. Bu sıkıntıları gidermek adına ciddi çalışmalar yapıp sonucu almamız gerekiyor. Her şeye rağmen oyuncularımız çok istekli, iyi şeyler yapmaya çalışıyorlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X