Takviye sürüyor

Geçtiğimiz gün 4 oyuncuyla sözleşme imzalayan Büyükşehir Belediyespor, Belçikalı pasör Frauke Dirickx ve Brezilyalı pasör çaprazı Joyce Gomes da Silva ile anlaşma sağladı.

Takviye sürüyor

Sezonu CEV Challenge Kupası’yla kapatan ve ligi 5. sırada kapatarak üst üste 3. kez Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda da iddialı olabilmek için kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor. Başantrenörlüğe Sırp Dragan Nesiç’i getiren, ardından İpek Soroğlu ile yeniden anlaşarak kadrosuna Gözde Dal, Selime İlyasoğlu Hot ve Cansu Aydınoğulları’nı katan Bursa ekibi, 3 yabancı oyuncuyla daha anlaştı. Yeşil beyazlılar, Belçika Bayan Milli Takımı’nın pasörü Frauke Dirickx ile Brezilyalı pasör çaprazı Joyce Gomes da Silva ile anlaşma sağladı.

KADRO GÜÇLENİYOR

Kadrosunu büyük ölçüde yenileyecek yeşil beyazlılar, yeni sezonda daha başarılı bir grafik çizmek ve yine üst sıraları yakalayabilmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 6 oyuncuyla yollarını ayırdıktan sonra geçtiğimiz günlerde 4 isimle sözleşme imzalayan Bursa ekibi, 1980 doğumlu Belçikalı pasör Dirickx ile anlaşırken, 1984 doğumlu Brezilyalı pasör çaprazını da kadrosuna kattı. Transfer çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılar, 2 oyuncuyla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X