Talasemi hastası çocuklara karne hediyesi için kermes

Bursa’da kurulan ve kısa zamanda büyük başarılara imza atan Hemofili ve Talasemi Derneği’nin (HETADER), çocuklar için düzenlediği kermes büyük ilgi gördü.

Talasemi hastası çocuklara karne hediyesi için kermes

Özel bir alışveriş merkezinde düzenlenen kermese katılım büyük olurken, elde edilen gelirle dernekte tedavi olan çocuklar için karne hediye alınarak çocuklara moral olması sağlanacak.

Önümüzde hafta yarı yıl tatili dolayısıyla eğitime ara verileceği için böyle bir kermes organizasyonunda buluştuklarını belirten HETADER Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Elif Güler Kazancı,” Onlara moral olmak, karne hediyesi sevincini yaşatmak için bu kermesi düzenledik. Buradan elde edilen gelirle güzel karne hediyeleri almak, çocuklarımızı okul başarılarına özendirmek istiyoruz” dedi.

EĞİTİM ŞART VE GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERE İHTİYAÇ VAR

Eğitimin her alanda olduğu gibi çocuklarımız içinde şart bu hastalıkta ağır işlerde çalışamadıkları için mutlaka masa başı işler ve iyi bir eğitim sahibi olmaları gerektiğini, bu konuda ekip çalışmalarına destek olmak için gönüllü öğretmelere ihtiyacı olduğunu söyleyen Kazancı, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X