Talihim yok bahtım kara!

Bursaspor’un başında 5 maça çıkan Mutlu Topçu’nun problemler peşini bırakmıyor.

Talihim yok bahtım kara!

Genç teknik adam göreve fırtınalı bir şekilde başladı. Yeşil beyazlılar 3 maçta ilk yarıda eksik kalırken, sakat ve cezalılarla sorunlar tavan yaptı. Topçu’nun yeşil beyazlı takımdaki kaderini kalan 10 hafta belirleyecek.

Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra takımın başına geçen Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun talihsizlikler peşini bırakmıyor. Yeşil beyazlı takımın başında 5 maça çıkan genç teknik adam 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ancak genç teknik adam bu 5 karşılaşmanın hemen hepsinde büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bursaspor, Mutlu Topçu ile ilk maçına Fenerbahçe karşısına çıktı. Timsah Arena’da tribünlerin ilk kez büyük oranda dolduğu maçta Boban Jovic, 44.dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı ve Bursaspor 46 dakika eksik mücadele etti.

3 MAÇTA KIRMIZI KART VAR

Buna rağmen yeşil beyazlılar, mücadelesinin karşılığı son dakikalarda attığı penaltı golüyle aldı. Ardından Kayserispor deplasmanına çıkan yeşil beyazlılar’da bu kez başrolde Deniz Yılmaz vardı. 19.dakikada rakibinin bileğine basan tecrübeli forvet, kırmızı kart gördü ve Bursaspor tam 71 dakika 10 kişi oynadı. Talihsizlikler Kasımpaşa karşısında da sürdü. İlk 40 dakika sahanın hakimi olan ve pozisyonlar bulan Timsah’ta Ertuğrul Ersoy’un kırmızı kart görmesi bütün planları altüst edince, Bursaspor sahadan 4-0 yenik ayrıldı. Maç sonrası yaşananlar ise ülke gündemine oturdu.

KADERİNİ BELİRLEYECEK 10 HAFTA

Mutlu Topçu, yaşanan olay sonrası 1 hafta boyunca oyuncularını Gaziantepspor randevusuna konsantre etmeye çalıştı ve Timsah o karşılaşmadan zor da olsa 2-1 galip ayrılmayı bildi. Timsah’ın hocası son Osmanlıspor maçında ise sakat ve cezalılar nedeniyle kadro kurmakta zorlandı. Mert Örnek’e ilk kez 11’de şans veren, Aziz’i ters kanatta oynatan Mutlu Topçu, tercihleriyle bu kez alkış aldı. Timsah’ın başında çıktığı 5 maçta da birçok problemle karşılaşan Topçu’nun yeşil beyazlı takımdaki kaderini kalan 10 hafta belirleyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X