Tam bir halk adamı

Timsah’ı sırtlıyor, düğünlere gidiyor, çocuklarla bir araya gelerek tecrübelerini anlatıyor. Özel Altınşehir Okullarında öğrencilerle buluşan Pablo Martin Batalla ‘Yaşınızın kıymetini bilin. Büyüklerinizi üzmeyin. Hayattaki ilkelerinizi şimdiden belirleme

Tam bir halk adamı

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla dün Özel Altınşehir Okullarında öğrencilerle biraraya geldi.

Sahadaki performansının yanında, örnek karakteriyle de takdir toplayan Batalla’nın sadece Olay Spor’un bulunduğu çocuklarla buluşmasında keyifli görüntüler vardı.

Büyük bir ilgi gören Arjantinli orta saha oyuncusu, kırmızı halıyla karşılandı ve bol bol imza dağıtarak gençlere öğütler verdi.

İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

‘Yaşınızın kıymetini bilin. Büyüklerinizi üzmeyin. Hayattaki ilkelerinizi şimdiden belirlemeye çalışın’ diyen Batalla ‘Bu yaşlar çok önemli. Sizlerin burada iyi birer eğitim biliyorum. Her birinizin ilgi odağı farklı olabilir. Hayatta en iyi yaptığınız işe yönelirseniz başarılı olursunuz’ dedi. Bursaspor’un son durumu hakkındaki soruları da yanıtlayan Timsah’ın kaptanı ‘Çok iyi gidiyoruz. Bu mücadelemizin iyi bir yerde biteceğini düşünüyorum’ diye konuştu.

BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTAMAM

Bursa’yı ve Bursaspor’u çok sevdiğini ifade eden Tangocu ‘Burası artık benim evim. Kendimi bu şehre, bu kulübe ait hissediyorum. Burada unutamadığım birçok anım var. Özellikle Beşiktaş’la oynadığımız şampiyonluk maçı hala hafızamda. İnanılmaz bir çoşku yaşamıştık. Tüm şehir adeta kendinden geçmişti.Bursaspor büyük başarıları hakediyor. Herkes futbolu ve takımını burada çok seviyor.’ şeklinde konuştu.

Arjantinli yıldız Özel Altınşehir Okulları’nın aldığı 3 resmi formayı imzaladı ve çekiliş yaparak 3 şanslı öğrenciye elleriyle taktim etti.

Batalla’nın 2 minik hayranlarını da ayakkabılarının imzalanmasıyla büyük bir mutluluk yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X