Tam intihar edecekti…

Adapazarı’nda iddiaya göre borçları nedeniyle daha önce de intihar etmek isteyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü’nden Sakarya Nehrine atladı.

Tam intihar edecekti…

Kar sularıyla kabaran nehirde bir süre yüzen Ali Taşkın ağaçlara tutununca AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Olay, Adapazarı Eski Sakarya Köprüsü’nde saat 19.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre aile içi sorunları ve borcu olduğunu söyleyen Ali Taşkın, Eski Sakarya Köprüsü’ne çıktı. 

Çevredeki vatandaşlar Taşkın’ı görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, Taşkın’ı ikna etmeye çalıştı. Ali Taşkın, ikna çabalarına rağmen çıktığı yerden inmedi. Bir süre köprü üzerinde alkol almaya devam eden Ali Taşkın, daha sonra eriyen kar sularıyla kabaran nehre atladı. 

Sakarya Nehri’nde bir süre kurtulmak için yüzen 35 yaşındaki Taşkın, daha sonra nehrin ortasındaki ağaca tutunmayı başardı. Taşkın, yaklaşık 20 dakika sonra AFAD ekiplerince tutunduğu ağaç dallarından alınıp kıyıya çıkarıldı. Taşkın ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ali Taşkın’ın, daha önce de Eski Sakarya Köprüsü’ne çıkarak intihara kalkıştığı ve çevredekiler tarafından ikna edildiği öğrenildi. Hastanede tedaviye alınan Ali Taşkın’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X