Tamamlanan tesisler hizmete başlıyor

İznik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 1 milyon liralık yatırımların, cumartesi günü düzenlenecek törenle hizmete alınacağı bildirildi.

Tamamlanan tesisler hizmete başlıyor

Çampınar Mahallesi’nde yapılan Bungalov Evleri İznik Eko Turizm Tesisleri’nde saat 15.00’te gerçekleştirilecek törende, Yunus Emre Semt Parkı, Çamoluk Mahalle Konağı, Eko Turizm Tesisi (Bungalov Evleri), Mustafalı Mahallesi Düğün Salonu, Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi, Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu’nun toplu açılışının gerçekleştirileceği kaydedildi. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katılacağı  belirtilirken, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın törene tüm ilçe halkını davet ettiklerini ifade etti.

EKO TURİZM TESİSLERİ…

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi olarak kırsalda ve merkezde birçok yatırımlarının devam ettiğini belirterek, “Tarımdan turizme, spordan gençliğe birçok alanda yaklaşık 1 Milyon TL tutarındaki yatırımlarımız ile İznik’e her alanda katkı sağlamaya devam ediyoruz. BEBKA ile hayata geçirdiğimiz İznik Eko Turizm Tesislerimiz İznik’e 15 dakika uzaklıkta Katırlı Dağları eteklerinde İznik’i kuş bakışı görebileceğiniz bir ortamda. Tesisimizde 14 adet bungalov ev, restaurant, paintball sahası, geleneksel okçuluk sahası ve doğal yürüyüş parkurları ile yöresel ürünler satış alanı bulunuyor” dedi.

DİĞER YATIRIMLAR…

Bunun yanı sıra Çamoluk Mahalle Konağı’nın da açılışını gerçekleştireceklerini belirten Sargın, “Konağımız 120 metrekare 2 katlı ve bir muhtar odası, sağlık hizmetleri odası, alt katı ise mahalle halkının vakit geçirebileceği kıraathane olarak hizmet veriyor. Mustafalı Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız düğün salonu ise mahalle sakinlerinin düğün ve cemiyetlerini rahatça yapabileceği 330 metre kare kapalı alandan oluşuyor. Merkezde yapımını tamamladığımız Yunus Emre Semt Parkı ise çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve spor aletlerinden oluşuyor. Şerefiye Mahallesi Zeytin Alım Merkezi ve Tacir Mahallesi Tarımsal Sulama Deposu ise tarım alanında hemşehrilerimizin hayatına kolaylık katıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X