Tamer Karadağlı’nın küçük kızı Zeyno, kocaman oldu!

Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı Haluk karakteriyle milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen Tamer Karadağlı’nın kızı Zeyno, değişimiyle herkesi şaşırttı.

Tamer Karadağlı’nın küçük kızı Zeyno, kocaman oldu!

Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti, ile ilgili görsel sonucu

Tamer Karadağlı’nın 2002 yılında evlendiği Arzu Balkan ile dünyaya getirdiği Zeyno adındaki bebek şimdilerde genç kız oldu.

11 BİN KİŞİ TARAFINDAN TAKİP EDİLİYOR

2007 yılında boşanan Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti, ayrılıklarından bir yıl önce Zeyno’yu kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz günlerde Tamer Karadağlı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, kızı Zeyno’nun son halini gözler önüne serdi. Şu anda 12 yaşında olan Zeyno Karadağlı, değişimiyle herkesi şaşırttı. Gözlük kullanmaya başlayan genç kız, kestirdiği saçlarıyla da bambaşka birine dönüştü.

Her genç kız gibi aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Zeyno, başarılı bir şekilde piyano çalıyor. Annesi ve babasıyla olan fotoğraflarını da sıklıkla Instagram hesabında paylaşan Zeyno’nun 11 bine yakın takipçisi bulunuyor.

“İLİŞKİSİ TEK GECELİK DEĞİLDİ”

Balkan, kendisini Rus kadınlarla aldatan eski eşi hakkında, “Tamer Rus kadınlarla birlikte olduğunu duyduktan sonra uzun bir süre onu öpmedim… Deniz ile ilişkisi tek gecelik değildi o gerçek bir ilişkiydi.

tamer karadağlı deniz uğur ile ilgili görsel sonucu

Bu yüzden affetmedim, o an yatağı ayırdım.” açıklamalarında bulunmuştu. Ancak boşanmalarının ardından yıllar sonra hala görüşen çift, en son geçtiğimiz günlerde ortak bir tanıdıklarının düğünlerinde bir araya gelmişti ve Tamer Karadağlı sosyal medya hesabından “Eski eşler bir araya geldi” şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Azeri kökenli Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı Tamer Karadağlı, yıllardır baş rolünde oynadığı ve şu anda Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın’da rol almaktadır. 47 yaşında olan Arzu Balkan ise şu anda bir projede yer almıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X