Tamer Tuna: ‘Birbirimize çok benziyoruz’

Avusturya’da kardeş Göztepe’nin nabzını tuttuk, Tamer Tuna’ya Bursaspor’u sorduk… Bir dönem yeşil beyazlı formayı giyen ve teknik kadrosunda Tahsin Tam’ı bulunduran genç çalıştırıcı ‘Göztepe’nin de Bursaspor’un da takımlarına sevdalı bir taraftarı var.

Tamer Tuna: ‘Birbirimize çok benziyoruz’

Olay Spor, Avusturya’da sadece Bursaspor’un değil diğer Süper Lig kulüplerinin de nabzını tutuyor. Dün lige yeni çıkan Göztepe’nin konuğu olduk. Bir dönem Bursaspor forması giyen Tamer Tuna’nın çalıştırdığı sarı kırmızılıların teknik kadrosunda yeşil beyazlı kulüpte uzun süre görev yapan Tahsin Tam’da yer alıyor. Bursaspor’un kardeş kulüplerinden biri olan Göztepe’nin yeni teknik direktörü Tamer Tuna, bu sezon oldukça zorlu ve çekişmeli bir lig olacağının altını çizdi. 

İSTEDİĞİMİZ OYUNCULARI ALDIK

Bursaspor ve Göztepe’nin en büyük avantajını taraftar olarak gösteren genç teknik adam şöyle konuştu: ‘Biz bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Transfer dönemini iyi geçiriyoruz. İhtiyaçları belirledik çalışmaları yaptık. Tercih ettiğimiz oyuncuların tamamını kadroya kattık. Süper Lig’in kalitesi yükseliyor. Bursaspor geçen sezon zorluklar yaşadı. Benim oynadığım döneme benzer zorluklardı bunlar. Umarım Bursaspor’da, Göztepe’de iyi bir sezon geçirir.’

ORTAK ÖZELLİKLERİMİZ VAR

‘İki kulübün en büyük avantajı taraftarları. Takımlarına tutkulu grupları var. Bursaspor’un her zaman şampiyonluğa ortak olacak bir potansiyeli mevcut. Göztepe’nin de aynı şekilde. Şehirle, taraftarla sinerji yakalandığı vakit ortada hiçbir sorun kalmıyor. Ben gerek Göztepe’nin gerekse Bursaspor’un bu sezon bunu fazlasıyla gerçekleştireceğine inanıyorum. Göztepe’nin nasıl bir futbol istediğini biliyorum. Biraz futbola odaklı teknik adamların çıkmasını istiyoruz. Ben kariyerimde öyle bir profil çizeceğim.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X