Tamer Tuna’yı sıkıntı bastı

Genç teknik adam, sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle özellikle savunma hattında ciddi problem yaşıyor.

Tamer Tuna’yı sıkıntı bastı

Bornova Stadı’nda oynayacağı Bursaspor maçından mutlak 3 puan hedefleyen Göztepe’de kritik randevu öncesi savunmadaki eksikler can sıktı.

Son haftalarda düşüşe geçerek ilk 5 yolunda ağır yaralar alan sarı-kırmızılılarda özellikle defansın solunda oynayan futbolcuların durumu teknik direktör Tamer Tuna’yı alarma geçirdi.

O mevkide oynayan Traore’nin dizindeki sakatlığının tam anlamıyla geçmediği öğrenilirken, Fildişi Sahilli futbolcunun alternatiflerinden Tanju da Beşiktaş müsabakasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.

SIK SIK UYARIYOR

Göztepe’de sol beke geçecek tek isim olarak Leo Schwechlen kaldı. Kadu’nun sakatlığı yüzünden sezonu kapatması, Kosanovic ve Brezilyalı Reis’in de tam anlamıyla istenileni verememesi İzmir temsilcisinde endişeleri artırdı.

Bursaspor karşılaşmasına dönüm noktası gözüyle bakan Tamer Tuna’nın defans dörtlüsünü Sabri, Kosanovic, Reis ve Leo ile kuracağı belirtildi. İdmanlarda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan genç teknik adamın, ‘Bursaspor sıkıntılı günler geçiriyor.

Onlar da tıpkı bizim gibi bu maça milat olarak bakıyorlar’ gibi ifadeler kullandığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X