Tan liselerinde coşku dolu kep töreni

Tan Anadolu ve Fen Lisesi mezuniyet töreni Tan Okulları kurucuları, okul idarecileri, öğretmenleri, velileri ve misafirlerin katılımı ile 22 Mayıs Çarşamba günü büyük bir coşku ve sevinçle gerçekleşti.

Tan liselerinde coşku dolu kep töreni

Tören Tan Anadolu ve Fen Lisesi 12.sınıf öğrencilerinin alkışlar eşliğinde tören alanına gelerek, yerlerini almalarıyla başladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehitlerimizin aziz hatıraları için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında, Tan gençliğinin Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında çağdaş, yenilikçi, bilimsel eğitim sistemi ile yarınlara hazırlanarak lise yaşamlarında yer aldıkları birçok akademik ve sosyal sorumluluk projeleri ile iletişimleri güçlü, çevresine duyarlı bireyler olarak yetiştirildiğini ifade etti.

Tan Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu,  Atatürk’ün kullandığı ifade ile öğrencilere seslenerek, “Birer kıvılcım olarak mezun oldunuz. Üniversite eğitimlerinizi  tamamlayarak güzel ülkemizin kalkınması için çok çalışacak, birer alev olarak memleketimizin dört bir yanında başarılı hizmetlerde bulunacaksınız” dedi.

Tan Okulları Genel Müdürü Can Akyollu,Tan Okullarının akademik başarılarının yanı sıra, misyonunun insan yetişmek gibi kutsal bir görev olduğunun bilinciyle, başarıyı sevgi ile büyüten, her sene olduğu gibi bu sene de mezunlarıyla gurur duyan ve Tan gençliğinin bilgili, saygılı, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerler kadar evrensel değerleri de benimsemiş, bilimin ve aklın izinden giden; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler olduğunu ifade ettiği konuşmasını gerçekleştirdi.

Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt Tan Anadolu ve Fen Lisesi okul Birincilerini ilan ederek, başarılı öğrencileri okul kütüğüne isimlerini çakmak üzere tören alanına davet etti. Tan Fen Lisesi okul Birincisi Ozan Hisarcıklılar ve Tan Anadolu Lisesi okul Birincisi Gülin Kurutaş okul kütüğüne plaketlerini çakarak, kürsüden duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmalarını yaptılar.

Sancak devir teslim töreninde 12.sınıf öğrencileri bayrağımızı ve okul flamasını 11.sınıf öğrencilerine teslim etti. Orkestra Tan, seslendirdikleri birbirinden hareketli parçalarla törene coşku kattı.

Tan Liseleri 2024  Mezuniyet Töreninin en heyecanlı ve sevinçli sahnesi olan keplerin havaya fırlatılması esnasında duygu dolu anlar yaşandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X