Tan Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından olan Tan Okullarında düzenlenen mezuniyet gecesi, duygulu ve renkli görüntülere sahne oldu.

Tan Okulları’nda mezuniyet coşkusu

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fehmi Özuslu ,Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan ,Tan Okulları Genel Müdürü İ. Zafer Kayan, ,Tan Okulları Lise Müdürü Ceylan Çevik ve Tan Okulları İlköğretim Müdürü Vildan Meriç’in katılımıyla öğrenciler ve veliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Tan Okulları Lise Müdürü Ceylan Çevik, “Sayın Velilerimiz; Tan ailesine güvendiğiniz, çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz ‘’önce eğitim’’ dediğiniz için teşekkür ediyoruz.Atatürk’ün de dediği gibi, “Unutmayalım ki çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getiren milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Sizler gayret ve çabalarınızla ülkemizin istikbali olacaksınız. Bugün burada sizlere veda etmiyoruz.Onları tüm imkân ve yetkinliğimizle geleceğe hazırlayarak uğurlarken aramızda kurulmuş olan bağın nice yıllar sağlamlaşarak devam edeceğini biliyoruz.TAN ailesi olarak ülkesini ve milletini seven, gelecekte ülkenin kalkınması ve gelişmesi için alın teri dökecek gençleri mezun etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz diyerek öğrencilerin başarısında emeği olan öğretmenleri ve ailelerini tebrik etti. ”

Tan Okulları Genel Müdürü İ.Zafer Kayan,‘’Her zaman Tan Okullarından mezun olmanın onurunu taşıyacağınızı biliyoruz.Hafta sonu gireceğiniz üniversite sınavında başarılar diliyor ve sizlere sonsuz güveniyoruz.Güzel ve aydınlık yarınlar sizin olsun.Hepinizi en güzel dileklerimizle uğurluyoruz.Bütün ümidimiz sizlersiniz. Yolunuz, bahtınız açık olsun.’’dedi.

Gecede öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlanan mini konser ilgiyle dinlendi. Kokteyl ile devam eden mezuniyet, Tan Okulları Fen Lisesi birincisi Enes Kutay ÖZCEYLAN,Tan Okulları Genel Müdürümüz İ.Zafer KAYAN eşliğinde,Tan Okulları Anadolu Lisesi birincisi Can DİKER,Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erten KAYAN eşliğinde okul yaş kütüğüne isim plaketini çaktılar.Mezuniyet gecesi öğrenciler tarafından keplerin atılmasıyla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X