TAN’dan Amerika’ya uzanan büyük bir başarı hikayesi

Tan Anadolu Lisesinden 2000-2001 eğitim öğretim yılı okul Birincisi olarak mezun olan ve üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Doçent Doktor Duygu Zirek Prestenback 21 yıl aradan sonra eşi ile birlikte Tan Okullarını  ziyaret ederek, Tan Anadolu ve Fen Lisesi 11. sınıf öğrencileri ile ‘’Eğitim’’ üzerine pek çok konunun işlendiği keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

TAN’dan Amerika’ya uzanan büyük bir başarı hikayesi

Doçent Doktor Duygu Zirek Prestenback, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden büyük bir başarı ile mezun olarak, doktora eğitimini 2012 yılında CUNY’de Finansal Ekonomi alanında tamamlamış ve Montclair Stade Üniversitesinde MBA ve lisans programlarında Yatırımlar, Türev Ürünler ve Makroekonomi alanlarında dersler vermektedir.

Tan Okulları’nın değerli mezunu Doçent Doktor Duygu Zirek Prestenback, söyleşi öncesinde Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Doğdu, Tan Okulları Genel Müdürü Can Akyollu, Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt ile sohbet ederek, Tan Okullarında geçen lise yıllarını özlemle andılar.

Doçent Doktor Duygu Zirek Prestenback okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşi de  başarının sihirli anahtarının çok çalışmak ve zorlu tünelin sonundaki ışığa ulaşmanın mümkün olduğunu dile getirerek, öğrencilerin içlerinde ki süper kahramanı harekete geçirmelerini teşvik etti. Söyleşi sonunda öğrencilerin üniversite sınavı, üniversite ve bölüm seçiminde kritik noktalar, üniversite sonrası yüksek lisans ve doktora programları konularını içeren sorularını yanıtladı.

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Doğdu, Tan Okulları Genel Müdürü Can Akyollu ve Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt program sonunda sahneye gelerek kıymetli vaktini, değerli bilgi birikimini ve tecrübelerini öğrencilere aktararak onlara kariyer planlamalarında önemli ip uçları veren  Doçent Doktor Duygu Zirek Prestenback’e plaket ve çiçek takdim ederek, gösterdiği güzel vefa örneği için teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X