Tan’dan LYS’de rekor başarı

Özel Tan Okulları’nın 7 öğrencisi Lisans Yerleştirme Sınavı’nda ilk 100’e girme başarısı gösterdi.

Tan’dan LYS’de rekor başarı

Başarılı öğrencilerle biraraya gelen Özel Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu, ilk 1000’de ise 101 öğrencilerinin yer aldığını söyledi. Bursa ve Türkiye’de hiçbir okulun kıramayacağı bir rekora imza attıklarını bildiren Akyollu, başarının tesadüf olmadığını öğrencilerinin, öğretmenlerin ve ailelerin desteği ile aşılması güç rekoru kırdıklarını kaydetti.

2010 yılında da okullarının böyle bir rekor kırdığını hatırlatan Akyollu, okullarında okuyan neredeyse tüm öğrencilerinin ilk tercihlerine girecek başarıyı yakalamasından dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını ifade etti. Okula girdiği günden bu yana düzenli ders çalıştığını söyleyen MF Türkiye 63.’sü Mehmet Ali Akdağ da, mühendislik okumak istediğini kaydetti. YGS1 Türkiye 88.’si olan İrem Üstünboyacıoğlu ise, düzenli ve verimli çalıştığını ve tüm derslerini öğrenerek ilerlediğini anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X