Tanışalım, ben Işın!

HASVAK’ın ‘Sağlıkta Başarı’ ödül töreninde sahneye çıkan Işın Karaca, seyirciden beklediği alkışı alamayınca esprili bir gönderme yaptı.

Tanışalım, ben Işın!

BÜLENT BEYSİR

Dört ayda 40 kilo vererek 60 kiloya inen ve muhteşem değişimiyle herkesi şaşırtan Işın Karaca, sahneye çıktığı anda beklediği tepkiyi alamadı. 

Bunun üzerine espri yapan sanatçı, ‘Pardon tanıyamadınız galiba; o zaman tanıştırayım ben Işın Karaca. Gerçi haklısınız, son günlerde ben de aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum’ sözleriyle kibarca uyardı. Sahne öncesi gazetecilerle sohbet eden Karaca, artık yemek konusunda çok katı kuralları olduğunu, bu duruma evdekilerin isyan ettiğini söyledi.

SOLUĞU HİPODROMDA ALDI

Crown Plaza’da düzenlenen görkemli gecenin ardından ertesi gün soluğu Osmangazi Hipodromu’nda alan Işın Karaca, sahibi olduğu ‘Vakıfhan’ adlı yarış atını sevdi. Bursa ziyaretinde özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda da bulunan Karaca sevgilisi Tuğrul Odabaş’la dünyaevine gireceği müjdesini verdi. Sanatçı, ‘Ben kır düğünü hayal ediyorum. Ramazan Bayramı gelmeden de gelinlik giymek istiyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X