Tanju Çolak için tutuklama istemi

Ankara’da bir organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın da olduğu 30 şüpheliden 10’u adliyeye sevk edildi. Savcı, eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın da aralarında bulunduğu 6 kiş

Tanju Çolak için tutuklama istemi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 10 Haziran’da gerçekleştirilen operasyonda Ankara’da 23 kişi gözaltına alınmış, Tanju Çolak ise İstanbul’da gözaltın alınarak Ankara’ya getirilmişti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden aralarında Tanju Çolak’ın da bulunduğu 10 kişi bu sabah Ankara adliyesine sevk edildi. 

TANJU ÇOLAK, TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Ankara’da çek senek mafyasına yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle 3 kişi ise adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X