Tanju Çolak serbest bırakıldı

Ankara’da organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, aralarında eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın da olduğu 6 kişi serbest bırakıldı.

Tanju Çolak serbest bırakıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan bir organize suç örgütüne yönelik yürütülen operasyon kapsamında, İstanbul’da gözaltına alınarak Ankara’ya getirilen eski milli futbolcu Tanju Çolak’ın ve diğer şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesine getirildi.

Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren şüphelilerden, Çolak ve 6 kişi tutuklama, 3’ü ise adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Sulh ceza hakimliğince sorgulanan şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Tanju Çolak ile birlikte 6 kişi ise serbest bırakıldı. Çolak’ın, yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer 21 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X