Bursa’da sağanak yağış kaza getirdi!

Orhangazi-İznik Karayolu Keramet kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir tanker, yağışın etkisiyle kayıp kontrolden çıktı. Tır, dorsesindeki tanker zeytinliğe devrilirken, tır sürücüsü ise hafif yaralandı.

Bursa’da sağanak yağış kaza getirdi!

Kaza saat 13.30 sıralarında Orhangazi-İznik Karayolu, Keramet Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Tamer Gülçay (26) idaresindeki 54 LJ 592 plakalı tanker, Orhangazi’den İznik istikametine doğru seyir halindeyken Keramet Mahallesi kavşağı yakınlarında yağıştan dolayı kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak zeytinliğe savruldu.

Tır’ın arkasındaki tanker zeytinliğe devrilirken, sürücü Tamer Gülçay hafif yaralandı. Yaralı sürücü Orhangazi Devlet hastanesine kaldırılırken, devrilen tırın dorsesi vinç yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle Orhangazi-İznik karayolu bir süre tek şeritten sağlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X