Tansal’dan Çolak’a tepki

Nilüfer Belediyesi’ni eleştiren AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’a sert bir dille yanıt veren CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Tansal, “Siyaset ciddi bir iştir, çelik çomak oynamaya benzemez. Siyaseti taşıyamıyorsun. O görevi bırak” dedi.

Tansal’dan Çolak’a tepki

SEYİT GÜNDOĞAN  

 

CHP Nilüfer İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında 6 aylık süreçte yaptıkları çalışmaların yanı sıra bundan sonraki hedeflerini de anlatan Tansal, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak’ı hedef aldı. 

Çolak’ı ‘siyaset özürlü’ olarak nitelendiren Tansal, “Siz, beşinci sınıf bir film, üçüncü sınıf bir konu ile siyaseti daha fazla taşıyamazsınız. Siyaset ciddi bir iştir, adabıyla ve üslubuyla yapılır, çelik çomak oynamaya benzemez sayın Celil Çolak. O görevi bırakın. Sizin yerinize siyasetten anlayan biri gelirse adil bir rekabeti yaşamanın mutluluğunu tattırmış olursun bizlere” diye konuştu. 

Nilüfer Belediyesi’nin hiçbir zaman ahbap-çavuş ilişkileri ile yönetilen bir belediye olmadığını kaydeden Tansal, “Tüm Nilüfer halkı bizim ahbabımızdır. Nilüfer Belediyesi, bu ülkenin en başarılı birkaç belediyesinden biridir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X