Taraftar artık arkamızda!

Mustafa Er, coşkulu oynama isteklerinin tüm camia tarafından fark edildiğini söyledi.

Taraftar artık arkamızda!

Spor Festivali kapsamında stant kuran Ünitimsah’ı ziyaret eden genç çalıştırıcı, ‘Taraftarımızın itici güç olmasını istiyorsak, bizim de biraz coşkulu oynamamız lazım. Ben bu camianın içinden geldiğim için ne istendiğini biliyorum’ dedi. 

Uludağ Üniversite’de gerçekleşen Spor Festivali kapsamında stant kuran Ünitimsah’ı ziyaret eden Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, önemli açıklamalar yaptı. Taraftarı yere göğe sığdıramayan genç teknik adam, ‘Tribünlerin doluluğu bizi pozitif etkiliyor.

Türkiye’nin en güçlü taraftarına sahibiz. Taraftarımızın arkamızda itici güç olmasını istiyorsak, bizim de biraz coşkulu oynamamız lazım. Ben bu camianın içinden geldiğim için ne istendiğini biliyorum.’ diye konuştu.

İYİ BİR OYUNCU PROFİLİ

Takımının etkili oynama gayretinde olduğunu ifade eden Mustafa Er ‘Konyaspor maçına da baskılı oynadık. Burası bizim evimiz. Artık buraya gelecek takımlar eskisi gibi çıkamayacaklarını düşünmesi lazım.

Bu süreç kolay değil. Değişime girdik. Ama bu zamanda skoru da alabilmemiz lazım. Bu maçta taraftarı arkamıza aldık ve iyi bir oyuncu profili sahada gördük.

Öyle olunca da çok farklı bir takım oluyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ne kadar büyük taraftar olduklarını yine Türkiye’ye gösterdi’ ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞLE İLGİLİ KONUŞMAM

‘Oyuncular neyin ne olduğunu biliyor’ diyen Mustafa Er, ‘Biz Bursa’da coşkulu oynadığımız zaman kaybetsek de taraftar bizi alkışlıyor. Bunu biliyoruz. Artık oyuncular da bunu hissediyor.

Ben geçmişle alakalı konuşmak istemiyorum. Başarı, başarısızlık hepsi bizim. Bizim farklı anlayışımız var. Ama zamana ihtiyacımız da var. Göztepe maçında dahi güzel işler yapabilirdik. Ama güzel yolda olduğumuzu gördük. Çok şükür son iki maçta 6 puan aldık’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X