Taraftar ayağa kalktı

Mehmet Arslan, cezalardan başı çok yanan Bursaspor’un mağduriyeti için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a bir yazı gönderdi.

Taraftar ayağa kalktı

Bursaspor’un son dönemde aldığı cezalar taraftarları da hareket geçirdi. Yeşil beyazlı renklere gönül veren Mehmet Arslan ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a bir yazı göndererek maduriyetlerini anlattı. 

Mehmet Arslan ‘Bu Passolig neden çıktı?. Amaç kişilere ceza vermek değilmiydi? Maalesef Passolig hiçbir işlevini yapmamaktadır. Neden çıktığını hala anlamış değiliz’ dedi. Cumhurbaşkanı ve Gençlik ve Spor Bakanı’na yazı yazarak konuyu dile getirdiğini ifade eden Arslan şunları söyledi: 

İŞTE O KONUŞMA

‘Bu sorunu çözerse sayın Recep Tayyip Erdoğan çözer. 25 Şubat’ta Muhtarlar konuşmasında ‘Ben kurumların ceza almasını istemiyorum, kişilerin ceza almasından yanayım’ diye bir cümle kullanmıştı. Galatasaray’ın son cezasıyla ilgili olarak ise ‘UEFA neden G.Saray’a ceza verdi. Kulübe değil kötü yönetenlere faturası kesilmeliydi’ demişti. Böyle düşünen bir Cumhurbaşkanının Passolig olayına da el atıcağına eminim. Bursaspor’un başı çok yandı bu konudan. Eğer kalkarsa Türk futboluna en büyük hizmet olur. Stadyumdaki taraftarların sayısı da 2’ye 3’e katlanır’ 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X