‘Taraftar beni çok sevecek’

Yeşil beyazlıların yeni transferi Kongolu kanat oyuncusu, ‘Bursaspor’a transfer olduğum için mutluyum. Formayı giymek için sabırsızlanıyorum’ dedi.

‘Taraftar beni çok sevecek’

Titi, Ekong ve Barış Yardımcı transferinden sonra sessizliğe bürünen Bursaspor, 5 gün içerisinde 3 oyuncu ile anlaşmaya vardı. 

Udinese’den Emmanuel Badu ve son olarak Porto’dan Mikel Agu’yu kiralık olarak renklerine katan yeşil beyazlılar, geçen sezon Osmanlıspor’da kiralık olarak forma giyen Dzon Delarge ve kulübüyle de anlaşmaya vardı.

İmzalar bugün

Avusturya Bundesliga takımlarından Admira Wacker’de forma giyen Kongolu kanat oyuncusu akşam saatlerinde önce İstanbul’a ardından da Bursa’ya geldi. Özlüce Tesisleri’nde Başkan Ali Ay ve Fransız Teknik Adam Paul Le Guen’le tanışan yıldız oyuncu ile yeşil beyazlılar 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Taraftar çok iyi

Bursaspor’a transfer olduğu için heyecanlı olduğunu belirten Dzon Delarge, ‘Bursaspor’u çok iyi tanıyorum. Taraftar çok iyi. Osmanlıspor’da oynarken taraftar beni çok etkilemişti. Buraya katkı koymaya geldim’ diye konuştu. 27 yaşındaki Kongolu kanat oyuncusu bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra Bursaspor ile sözleşme imzalayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X