Taraftar büyük adım attı

‘İyi mücadele ettik ama puan alamadık’ diyen Harun Tekin, tribünlere gelen yeşil beyaz sevdalılarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Taraftar büyük adım attı

Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, Başakşehir karşısında puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Sezonun ilk maçı olmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirten tecrübeli file bekçisi, ‘Mağlup olduğumuz için gerçekten üzgünüz. Puan alabilirdik. En kötü beraberlik olabilirdi. Karşımızda iyi bir ekip vardı. Geçen sene ligi iyi yerde bitirdiler ve bu sene iyi transferler yaptılar. Biz yeni bir takımız. Uyum süreci var. Bugün iyi mücadele ettik’ dedi. 

Takımda ışık var

Yeni transferlerin takıma olumlu yönde katkı koyduğunu anlatan Harun, şöyle devam etti: 

‘Yeni gelen oyunculara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların adaptasyon süreci var. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum yeter ki -mücadele devam etsin. Bu takım daha iyi olacaktır. Ne kadar çabuk uyum süreci atlatılırsa başarı o zaman gelir. Takımda ışık var. Güzel günler göreceğiz.’

Bizi alkışladılar

Medipol Başakşehir karşılaşmasında taraftarın 90 dakika hiç susmadığını ve takıma büyük destek verdiğini kaydeden Milli kaleci, ‘Taraftar mağlubiyete rağmen maç sonrasında takımı tribünlere çağırıp alkışladı. Gerçekten büyük adımdı. Mücadele ettik ve bizi desteklediler. Gönül isterdi ki galibiyet alıp onları mutlu edelim. Bizi tribüne çağırdıkları için onlara tekrar teşekkür ediyorum. Desteklerini bırakmasınlar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X